Viilarintie 6
50600 Mikkeli

Auton huollot ja korjaukset Mikkeli ja lähialueella

Monipuoliset määräaikaishuollot ja korjaustyöt kaikille automerkeille
Ota yhteyttä
Onko autosi määräaikaishuollon tarpeessa? Autokorjaamo Anssi Hämäläinen tarjoaa määräaikaishuollot ja korjaustyöt kaikille automerkeille valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

Muistathan, että autosi takuu ei katkea, kun tuot autosi meille määräaikaishuoltoon! Toteutamme määräaikaishuollot niin kuin ne toteutettaisiin merkkiliikkeissäkin.

Määräaikaishuollossa tehdään ne toimenpiteet, joiden tarpeessa autosi kulloinkin on. Meiltä saat koko paketin, kuten öljyt, nesteet, jarrut, huoltolaskureiden nollaukset ja tarkastukset.

Diagnostiikka

Käytämme määräaikaishuolloissa apuna diagnostiikkaa, joka kertoo eri huoltotoimenpiteiden tarpeista. Ammattilaisina osaamme päätellä, mitä autosi tarvitsee ja missä vaiheessa. Määräaikaishuolloissa on tärkeää myös ennakoida, mitä huoltoja autoosi tarvitaan ennen seuraavaa huoltoa. Autokorjaamo Anssi Hämäläisessä tiedetään aina, mitä autosi kaipaa.
auton diagnostiikka

Auton korjaukset

Meiltä saat kaikki korjaustyöt autoon kuin autoon merkistä riippumatta – aina pienistä korjauksista laajamittaisiin muutos- ja rakennustöihin. Hoidamme kuntoon niin alustat, jarrut, voimansiirron osat kuin moottoritkin. Puskurista puskuriin!
envelopephonemap-marker